Om oss

Vi utför uppdrag inom energisektorn enligt kundens önskemål och krav. Dessa uppdrag omfattar bland annat förstudier, projektering och genomförande. Vi kan dessutom bland annat erbjuda avancerade tekniska beräkningar, process- och underhållsoptimering samt processdesign.

Vi erbjuder därmed ett helhetsansvar åt våra uppdragsgivare utifrån deras önskemål. Vår styrka är att vara helt oberoende, allt för att optimera kundens krav på teknisk och ekonomisk hållbarhet.

Företaget grundades 2003 av Martin Claesson, Teknologie Magister i Energiteknik, i Stockholm. 2013 blev Johan Ekström delägare i företaget och idag har vi ett flertal medarbetare med uppdrag över hela Sverige och i Norden.

Branschledande spetskompetens

Vi har ända från starten arbetat med att hitta det som ger bäst avkastning per krona kopplat mot uppskattad kvalitet. Med den kompetensen kan vi erbjuda hela kedjan från förstudie till utbildning eller för den delen bara någon del. Våra kärnvärden omfattar bland annat att vi ska upplevas som en kompetent partner som sätter dig som kund i fokus.