Karriär

Bli en del av oss! MCK Energiteknik är ett snabbväxande konsultföretag och för att bemöta efterfrågat behov söker vi nu nya medarbetare som kan förstärka oss.

Lediga tjänster just nu

Det vi söker

Vi är ett projektkontor som erbjuder professionella projektledningstjänster. Vi har uppdragen och söker projektledare med relevant arbetslivserfarenhet samt civilingenjörsutbildning inom energi, kraftvärme, VA, El och processindustri.

Vi ser gärna sökande från angränsande inriktningar inom energibranschen från t.ex. vattenkraft, vindkraft eller kärnkraft!

Är du rätt person för oss?

Vi har alltid trott på ett öppet, tryggt och professionellt bemötande gentemot våra kunder och genom att vara lyhörda erbjuda rätt kompetens- och erfarenhet för uppdragen. Goda referenser och samarbeten har blivit vårt signum, därför är det viktigt att du är rätt person för oss.

  • Du har en relevant civilingenjörsutbildning inom miljö, energi- eller maskinteknik, en god teknisk förståelse samt några års praktisk erfarenhet inom energibranschen.
  • Trivas i en projektledande roll, tar initiativ, är ansvarstagande och planerar ditt eget arbete.
  • Du är trygg och prestigelös som person, med en god kommunikationsförmåga och kan knyta ihop och behålla goda relationer med människor.
  • Du är driven, flexibel, kan leda och samordna och har förmåga att motivera och engagera
  • Vi ser gärna sökande från angränsande inriktningar inom energibranschen från t.ex. vattenkraft, vindkraft eller kärnkraft.

Välkommen att kontakta Martin Claesson för frågor!