Projektingenjör VA

Stockholm/Bromma. Heltid med tillträde omgående efter överenskommelse.

Om företaget

Vi är ett konsultföretag som erbjuder professionella projektledningstjänster inom verksamhetsområdena energi, VA- och industri. Under taket projektledning utför vi även uppdrag inom verksamhetsutveckling samt erbjuder tekniskt komplexa ingenjörstjänster.

MCK Energiteknik är ett snabbväxande företag och för att bemöta efterfrågat behov, söker vi nu nya medarbetare som kan förstärka företaget. Vi har uppdragen och söker dig med relevant arbetslivserfarenhet samt civilingenjörsutbildning med inriktning mot miljö, energi, kraftvärme- eller processindustrin.

Din roll

Som projektingenjör inom VA kommer du arbeta nära projektledaren eller agera delprojektledare. Du ansvarar för de tekniska delområden inom uppdrag eller projekt. I rollen kommer du leda tekniska förstudier, genomföra och vara en del av projektgruppen. Du kommer ansvara för att leverera inom rätt tid, kostnad och med rätt kvalité. Din högskoleutbildning är inom relevant område som bygg och anläggning, maskin, energi eller liknande. Meriterande är arbetslivserfarenhet av bygg- och anläggningsprojekt inom VA. I en förlängning ser vi att du kan komma att agera huvudprojektledare.

Kvalifikationer och färdigheter

  • Du har en relevant civilingenjörsutbildning samt en god teknisk förståelse.
  • Flera års erfarenhet som projektör, konstruktör i projekt inom energi, process, VA- eller industri.
  • Du har arbetat som projektledare, delprojektledare eller motsvarande.
  • Meriterande är om du har 2-3 års praktisk erfarenhet av projektledning.
  • Flytande i både svenska och engelska.
  • B-körkort 

Din bakgrund och personlighet

  • Du trivs i olika sociala miljöer då du i rollen har både intern och extern kontakt med kunder, projektmedlemmar och entreprenörer på olika sätt.
  • Trivs i en omväxlande roll där du kan hantera många uppgifter parallellt, vara noggrann och har god förmåga till struktur och ordning.
  • Du är trygg och prestigelös som person, med en god kommunikationsförmåga och kan knyta ihop och behålla goda relationer med människor.
  • Du är driven, kan leda och samordna och har förmåga att motivera och engagera.

Vi erbjuder

På MCK Energiteknik kommer du arbeta i ett drivet och snabbväxande företag med högt till tak och korta beslutsvägar. Du får möjlighet att vara en del i företaget och kunna påverka ditt eget arbete och karriär.
Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete i intressanta uppdrag och projekt. Vi ger individuella utvecklingsmöjligheter, där du själv är proaktiv och påverkar dina framsteg och utveckling. Vår personal trivs och vi arbetar aktivt med våra värderingar och företagskultur.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev!

Skicka din ansökan till info@mckenergiteknik.se