Delprojektledare dokumentation

Stockholm/Bromma. Heltid med tillträde omgående efter överenskommelse.

Om företaget

Vi är ett konsultföretag som erbjuder professionella projektledningstjänster inom verksamhetsområdena energi, VA- och industri. Under taket projektledning utför vi även uppdrag inom verksamhetsutveckling samt erbjuder tekniskt komplexa ingenjörstjänster.

MCK Energiteknik är ett snabbväxande företag och för att bemöta efterfrågat behov, söker vi nu nya medarbetare som kan förstärka företaget. Vi har uppdragen och söker dig med relevant arbetslivserfarenhet samt högskoleutbildning med inriktning mot energi, kraftvärme- eller processindustrin.

Din roll

Som delprojektledare för dokumentation kommer du arbeta nära projektteamet och stödja projektet med dokumentation i stort. Du kommer arbeta i flera parallella projekt i samarbete med projektledare, verksamheten och leverantören. Du kommer driva dokumentationsleveranser av teknisk dokumentation i projektens olika faser enligt dokumentationsplanen.
I rollen kommer du säkerställa att dokumentation uppfyller tekniskt specifika krav, upprätta dokumentlistor, instruktioner för tekniskdokumentation, hålla i tidplan för dokumentleveranser och leda granskningssamordning. Du har tekniskförståelse och erfarenhet av anläggningsdokumentation inom kraft och värme, elkraft, industri eller liknande samt erfarenhet av projektarbete.

Kvalifikationer och färdigheter

  • Du har en relevant högskoleutbildning samt en god teknisk förståelse.
  • Meriterande om du har arbetat som projektledare, delprojektledare eller motsvarande.
  • Meriterande om du har praktisk erfarenhet med dokumentation.
  • Flytande i både svenska och engelska.
  • B-körkort

Din bakgrund och personlighet

  • Du trivs i olika sociala miljöer då du i rollen har både intern och extern kontakt med kunder, projektmedlemmar och entreprenörer på olika sätt.
  • Trivs i en omväxlande roll där du kan hantera många uppgifter parallellt, vara noggrann och har god förmåga till struktur och ordning.
  • Du är trygg och prestigelös som person, med en god kommunikationsförmåga och kan knyta ihop och behålla goda relationer med människor.
  • Du är driven, kan leda och samordna och har förmåga att motivera och engagera.

Vi erbjuder

På MCK Energiteknik kommer du arbeta i ett drivet och snabbväxande företag med högt till tak och korta beslutsvägar. Du får möjlighet att vara en del i företaget och kunna påverka ditt eget arbete och karriär.

Vi erbjuder ett fritt och utvecklande arbete i intressanta uppdrag och projekt. Vi ger individuella utvecklingsmöjligheter, där du själv är proaktiv och påverkar dina framsteg och utveckling. Vår personal trivs och vi arbetar aktivt med våra värderingar och företagskultur.

Välkommen med din ansökan genom att skicka ditt CV och personligt brev! Skicka din ansökan till info@mckenergiteknik.se